Hiszünk benne
hogy több van az életben
mint amit szemüvegben
át tudsz élni

Hiszünk benne
hogy több van az életben
mint amit szemüvegben
át tudsz élni

A CooperVision kontaktlencsék könnyebbé és kényelmessebbé teszik életed, miközben nagymértékben javíják látásod.

Bízunk benne, hogy termékeinkkel meg tudjuk mutatni és át tudjuk adni vásárlóinknak a szabadság élményét.

kor

Hiszünk a technológiai innovációban

A CooperVision immár több mint 40 éve gyárt kontaktlencsét. Ez a négy évtized elég volt ahhoz, hogy a világ egyik vezető kontaktlencse gyártója legyünk. Sikerünk talán két legfontosabb összetevője a folyamatos innovációra törekvés és az exkluzivitás - a versenytársak közül kimagasló minőség alapelvét sosem tévesztettük szem elől.

Technológiai újításaink fő inspirálója mindig is az a küldetéstudat volt, hogy a kontaktlencsével élők egyre kényelmesebb, egészségesebb és a mindennapokat egyre gondtalanabbá tévő megoldásokat kapjanak.

A kompromisszumok az élet velejárói, de a CooperVision fejlesztői számára állandó motivációs erővel bír a látás problémákkal kapcsolatos mindennapi áldozatok minimálisra csökkentése. Számunkra az az elismerés, ha vásárlóinknak csak akkor jut eszébe a kontaktlencse, amikor be kell szerezniük a következő adagot.

Exkluzív, innovatív

Exkluzív, innovatív
technológiai megoldások

Minden szempár különleges törődést igényel,

ezért rendkívül széles termékportfólióval rendelkezünk, hogy mindenki a saját állapotának és igényeinek a lehető legmegfelelőbb kontaktlencsét viselhesse. Mind az alapanyagok, mind a látásproblémák tekintetében képesek vagyunk bármilyen igényre megoldást nyújtani kontaktlencséink révén. A lehetséges paraméter-kombinációk száma eléri, sőt, meg is haladja a százmilliós nagyságrendet, így valóban szinte minden, kontaktlencsével javítható látáshibára tudunk megoldást kínálni.


Így bár igaz, hogy kontaktlencséink sok tekintetben egyedi paraméterekkel rendelkeznek, egy valami mégis közös bennük: minden CooperVision kontaktlencse minősége a prémium kategóriába sorolható, ebben a tekintetben nem ismerjük a kompromisszum fogalmát. Tudjuk, hogy a lencse minősége fontos ahhoz, hogy viselője valóban komfortosan érezhesse magát, mintha egyáltalán nem is viselne kontaktlencsét. (akár 128 millió paraméter-kombinációban), így szinte minden, kontaktlencsével javítható látáshibára tudunk megoldást kínálni. legszélesebb skáláját kínálja


Számos díjjal jutalmazott termékeinket világszerte több mint 100 országban forgalmazzuk Kínától Európáig és Afrikától az amerikai kontinensig..


Magyarország és a világ egyik vezető kontaktlencse-gyártójaként gondoskodunk arról, hogy lehetőleg viselőink minden látásproblémájára gondos megoldást nyújthassunk. A fejlett kontaktlencse-technológia biztosítja a látásjavítást, a nagyfokú kényelmet és a biztonságos viselést mind az egynapos, mind pedig a havi kontaktlencsék esetében.

Látásjavítás, kényelem

Látásjavítás, kényelem
biztonságos viselés

Hiszünk benne, hogy a látásélmény, a kényelem és az egészséges viselés egyformán fontosak

Magyarország egyik vezető kontaktlencse-gyártójaként gondoskodunk arról, hogy lehetőleg viselőink minden látásproblémájára megoldást nyújtsunk. A fejlett kontaktlencse-technológia biztosítja a látásjavítást, a nagyfokú kényelmet és a biztonságos viselést mind az egynapos, mind pedig a havi kontaktlencsék esetében.

További kérdéseid
lennének?

Segítségre lenne szükséged?Keresd fel kontaktológusod vagy

Írj nekünk

De ne felejtsd, mi is
itt vagyunk neked

és örülünk, ha megosztod velünk a tapasztalataidat! A jókat, és a kevésbé jókat is!

Kövess minket a Facebookon
Instagram-on és YouTube-on!